Musik på Sillvik

MUSIK PÅ SILLVIK

Med två scener tar sig Föreningen Sillviks Vänner an det musikaliska inslaget med en återinvigning av Musik på Sillvik, ett hyllat tema som kombinerar den historiska miljön och naturens kontraster med toner från en blandad genre.

Att åter fylla de anrika rummen med musik sluter cirkeln för det som platsen är ämnad för - att dela en musikalisk interaktion mellan publik och artist. Sillvik ger möjligheten att hålla liv i det som betyder så mycket, musiken.

Efter en lyckad säsong har planeringen för 2021 inletts. Information om vilka artister och datum det blir kommer stå att finna på denna sida. Eventuellt avslutas 2020 med fyra adventskonserter.

Välkommen!

 CORONASÄKRA KONSERTER PÅ SILLVIK

Säsongen 2020 bjöd vi på tre coronasäkra konserter. De första två konserterna gavs utomhus, framför sekelskifteshusets tre verandor och med den engelska parken som fond, och den tredje konserten ägde rum i den rymliga salongen på mellanvåningen. Platserna i publiken placerades med en meters mellanrum, och Sillviks kaféservering som höll öppet innan konserterna och i pausen var coronaanpassad.

Med stöd av Botkyrka kommuns Evenemangsbidrag

Vi följer rådande läge kring Covid, mer information om sommarens konserter publiceras på Sillviks Vänners Facebooksida samt hemsidan.

Föreningen Sillviks Vänner som arrangör

Musik på Sillvik arrangeras av Föreningen Sillviks Vänner.

Planering och genomförande görs av  Bo Wannefors och Staffan Odenhall, medlemmar i föreningen.

De ansvarar för vår inriktning inom den musikaliska och estetiska framtoningen.

I rollen som konstnärliga ledare sätter de ihop säsongens program för Musik på Sillvik.

Bo Wannefors är en frekvent anlitad dirigent, pianist och arrangör som bedriver en expansiv opera- och konsertverksamhet, samt ett storskaligt arbete som arrangör.

Han har arbetat med flertalet ensembler och institutioner i Sverige och gästar återkommande renommerade ensembler i Tyskland, Spanien, Italien och Japan.

Staffan Odenhall är ordförande i Södertälje symfoniorkester.

Under 80-talet bildade han storbandet ”Big Ears big band” med vilka han spelade och framförde egna kompositioner. Medlemmarna bestod av Sveriges jazzelit med bland andra Håkan Broström, Jonas Knutsson, Fredrik Nore’n, Lasse Lindgren och Ulf Adåker.

Staffan har skrivit musik för flera tvproduktioner, däribland Jeopardy på TV4. Sedan 1990 skriver han även konstmusik.

BILJETTINFORMATION

Biljetter reserveras på hemsidan och hämtas ut i biljettkassan på konsertdagen.

För att vara garanterad en reservation måste du vara på plats senast kl. 15:30, dvs 30 minuter innan konserten börjar

Biljettpris: 160 kr

Boka dina biljetter:

Fyll i det digitala formuläret. En bekräftelse kommer att skickar till er angivna e-postadress

Har ni frågor, skriv till: biljetter@sillviksvanner.se

Ni kan även göra en egen reservationsönskan där. Ange då vilken konsert som avses, ert namn, antal biljetter, e-post samt telefonnummer.

BILJETTBOKNING

Musik på Sillvik 2021

Håll utkik på hemsidan och sociala medier för kommande evenemang och konserter!