KONSTSALONG

Galleri Sillvik

- en konstsalong för olika konstyttringar och erfarenheter sedan 2019.

Konstsalong

Sillvik har sedan juni 2019 öppnat den mittersta av sina tre våningar för vernissage med olika former av konstyttringar. Det är en miljö av högt i tak, flertalet kakelugnar och ljusa rum med en känsla av historia. Här är platsen som skapar möjlighet för konstnärer och föreningar att visa sin konst i en genuin miljö kantad av ängar, fruktträdgårdar och en engelsk park fylld av lövträd. Denna plats gör konsten möjlig och tillgängligt för människor i Botkyrka med omnejd - att på ett enkelt sätt kunna ta del av konstnärsskapets olika språk och konstformer ger ett hållbart utbyte och framtid över mänskliga och samhälleliga gränser.

En arena i rum och natur

Galleri Sillvik är en konstsalong för olika konstyttringar och erfarenheter - detta tar vi vidare nu till sommaren 2020 då mellanvåningens yta på 130 kvm kompletteras med plats för installationer även utomhus. Vi öppnar nu upp för möjlighet till installationer i Sillviks gamla fruktträdgård och i den engelska parken.

Kaffe med konst

I samband med utställningar erbjuder vi möjlighet till fika. Vårt kafé finns på entréplan och ger chans till en paus i solen eller i skydd av lövverkets skugga - varför inte på en av våra tre altaner?

Vår säson sträcker sig mellan juni till sista augusti - välkommen till "kaffe med konst".

Information till utställare

Här finner du mer information möjligheten att ställa ut.

KONTAKT

 

Adress: Sillvik, 145 90 Norsborg Se karta här

E-post: info@sillviksvanner.se

Tel: 070-402 05 75

www.sillviksvanner.se

© Copyright 2020 FSV. All Rights Reserved